KUVAUSSEINÄ
VUOKRAUS

KUVAUSSEINÄ VUOKRAUS TILAISUUTESI

taatulla VAU-efektillä
Luomme häikäisevän upeita, räätälöityjä kuvausalueita- ja taustoja juhliin, häihin, tapahtumiin, markkinoille, huoneisiin ja yrityksille, jotka voi joko ostaa omaksi tai vuokrata. Hohtavat paneelit, ilmapallot ja neonvalot ovat päämateriaaleina luodessamme brändättyjä tausta- ja kuvausseiniä. Laajan värivalikoiman ansiosta voimme toteuttaa kaikki ideat.

Helposti asennettavat taustaseinät ovat joustavia ja suunniteltu mahtumaan mihin tahansa tilaan sisällä ja ulkona. Tiimimme on erikoistunut suunnitteluun, luomiseen ja asentamiseen – toisin sanoen hoidamme kaiken aivan alusta täydellisen kuvan ottohetkeen asti.

Yhdessä kuvaus- ja taustaseinävuokrauksien kanssa toimitamme photo booth-laitteen, jonka avulla parhaat kuvat voidaan tulostaa rajattomasti paikan päällä.

VUOKRATTAVAT
KUVAUSSEINÄT

DESIGNPAKETIT TILAISUUKSIIN

KORISTELLUT SEINÄT JA TAUSTAT
OSTETTAVAKSI

KORISTEVAIHTOEHDOT

OMISTATKO TAI PYÖRITÄTKÖ YKSITYISTÄ JUHLATILAA?AIOTKO OSALLISTUA MESSUIHIN?


Anna meidän tarjota henkeäsalpaavin ratkaisu, joka saa aikaan VAU-efektin vieraissa. Tiimimme suunnittelee ja rakentaa täysin varustellut tervetuliaisalueet paljeteista, jotka on räätälöity juuri sinun tilaasi tulostetulla kuvalla.

Tee kojustasi puoleensavetävä paljettiemme avulla. Se toimii magneetin tavoin hehkuen ja herättäen vieraiden kiinnostuksen. Kojuun voidaan lisätä logosi, sloganisi tai mikä tahansa teksti, joka korostaa yrityksesi tyyliä ja jää vieraiden mieliin pitkäksi aikaa. Kojullasi otetaan runsaasti kuvia ja ne jaetaan someen – mahtava tapa markkinoida!

PALETTIMME SISÄLTÄÄ YLI
40 VÄRIÄ


ONKO SINULLA IDEA?

Meistä olisi mahtavaa luoda jotain sinua varten!
Täytä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
Lähettämällä hyväksyt käyttöehtomme!